Pagine

NEGOZIO/SHOP ONLINE : Clicca Su:

03/03/11

La Magia del Bianco*** De betovering van Wit.

Bianco non é solo Bianco ma molto di piú puó diventare magia!
NL
Wit is niet alleen Wit, maar het kan veel meer worden het kan je betoveren!Il Bianco puó  creare un´atmosfera che ricorda le fiabe, e farti sognare.
NL
Wit kan een sfeer creeren die je doet denken aan sprookjes, en je mee nemen in een droom.Il Bianco é puro, soddisficato, elegante e da un pó di tempo mi piace tantissimooo!
NL
Wit is puur, elegant, stijlvol en sinds een tijdje, vind ik Wit heel erg mooi!Il Bianco ti fa sentire donna, é sensuale, e la sua magia ti fa sentire una principessa!
NL
Wit laat je een echte vrouw voelen, is sexy, en zijn magie laat je voelen als een princes!Il Bianco é romantico, é Shabby Chic, é moderno!
NL
Wit is romantisch, is Shabby Chic, is modern!Spero che anche a voi sia piaciuto il Bianco!
Ik hoop dat ook jullie van Wit hebben genoten!
Barbara.

7 commenti:

Anonimo ha detto...

Hele mooie en stijlvolle foto's. Je hebt echt smaak!!! Mooi geselecteerd en gegroepeerd en wat een prachtige romantische tekst!
Ga zo door....

Olaf

VITTORIANA ha detto...

ma quella corona e quel letto sono tuoi ?...che belli li comprerei subito....se divento ricca ti compro tutto...al diavolo i rispiarmi!!!
dolcissimo blog vestito di bianco e amore..

lory ha detto...

il bianco è sofisticata magia...... un abbraccio e buon fine settimana lory

brocante roos ha detto...

Ik was al een echte witliefhebster maar toch ben ik overvallen door de schoonheid van het wit en de sfeer van deze foto's.....

Fijn weekend, liefs Marjan

Janny ha detto...

Ja wit kan heel mooi zijn. Mooi ook die witte kanten jurk!
Heb je destijds mijn emal nog ontvangen van die witte brocante rozen?

Gr. Janny

Janny ha detto...

Ik heb een award gekregen van http://merytonsfinestcupcakes.blogspot.com/ en wil hem graag doorgeven aan jou. Je kunt op mijn blog kijken aan de rechterkant.

De spelregels van een award:
1.Maak een verwijzing naar de blog van de persoon die je deze award heeft gegeven.

2.Bedank ze op hun blog voor deze award.

3.Als je de award aanneemt en door wilt geven, maak je een bericht met de afbeelding van 'Liebster blog' en neem je ook de instructies (die je nu leest dus) over. Geef vervolgens de award door aan 3 tot 5 van je favoriete blogs en maak in je bericht een koppeling naar deze blogs.

4.Schrijf een berichtje op de uitgekozen blogs om te vertellen dat zij een award hebben ontvangen van jou. Het is de bedoeling, dat vooral beginnende bloggers en bloggers die nog niet zo erg bekend zijn met deze blog in 't zonnetje worden gezet en hun verdiende aandacht krijgen.

Liefs Janny

Rozmeen ha detto...

WOW...ik had al een keer over je mooie blog gehoord van Sarah van shabby chic interiors.. heb me aangemeld als volger en ga straks lekker onder het genot van een kopje koffie bij de prachtige fotos wegdromen. Wil geen post meer van je missen :-)

Fijne zondag en veel liefs,
Rozmeen