Pagine

NEGOZIO/SHOP ONLINE : Clicca Su:

28/11/10

Donne interessanti: Coco Chanel - Interessante vrouwen: Coco Chanel


Una donna molto interessante che da niente e' riuscita a diventare una delle persone piu' importanti nella moda! Usando la sua creativita' ed il coraggio d' osare ad essere diversa, per noi oggi giorno non e' tanto difficile essere diversi dagli altri, ma ai tempi di Coco Chanel era una cosa quasi impensabile. Lei e' riuscita a fare il suo stile, a fare vestiti eleganti ma piu' comodi per i suoi tempi. Una gran bella donna!
Ik vind Coco Chanel een interessante vrouw, uit het niets is het haar gelukt om een bekende vrouw te worden in de mode wereld, en zelfs nu dat ze niet meer leeft is ze de icoon van de mode.
Door haar creativiteit te gebruiken, en de moed om anders te durven te zijn, heeft ze haar eigen stijl weten te creeren! Voor ons (in onze tijd) is het niet meer zo moeilijk om anders te zijn, maar in de tijd dat Coco Chanel leefde was dat heel anders, het was bijna ondenkbaar! Toch heeft ze de mode wereld verandert door elegante maar confortabels kleding voor de vrouw te ontwerpen. Geweldig zulke mensen!

Nessun commento: