Pagine

NEGOZIO/SHOP ONLINE : Clicca Su:

15/05/10

www.wonen-con-amore.nl IN HET ARIADNE AT HOME VAN JUNI 2010!
Eindelijk is het zo ver,na lange tijd wachten is het tijdschrift "Ariadne at Home" van juni uit! Het bijzondere aan dit nummer is dat Wonen con Amore er in staat met foto en een klein intervieuw ( op blz. 33)!!! Ik ben er reuze trots op dat ik in dit tijdschrift mocht staan, ze hadden mij een paar maanden geleden gevraagd of ik het leuk zou vinden om in het nummer dat over Italië zou gaan te willen staan. Natuurlijk zou ik dat leuk vinden!!!! Dat was altijd een wens van mij om in de Ariadne te komen.
De dag van de foto reportage was ook super leuk, ik kwam in Amsterdam waar de styliste en de fotograaf een studio hadden gehuurd. Het zag er super professioneel uit en ook heel luxe. Er was een kok bezig een heerlijk uitgebreide lunch te maken, de visagiste was al bezig om iemand die voor mij aan de beurt was op te maken, en er was een heel gezellig sfeertje.
De styliste had ervoor gezorgd dat er kleding klaar stond die we moesten aan doen. Ze wilde alles in pastel kleuren hebben, wel een beetje jammer want ik heb meestal wat uitgesprokener kleuren aan.
Na een heerlijke lunch was ik aan de beurt om naar de visagiste te gaan. Ik had me thuis helemaal al opgemaakt en mijn haar stijl gemaakt, maar ze heeft de make up een beetje aan gepast aan de kleuren van de kleding die ik aan moest. In mijn haar zijn weer krullen terug gebracht. Je voelt je werkelijk een "star" om zo opgemaakt te worden en dan voor de fotograaf en styliste een stuk of 40 foto's te maken.
Ik had mijn mooie italiaanse gordijnen mee genomen, maar uiteendelijk wilden ze dezelfde groene achtergrond voor alle drie hebben.
Wel heel jammer dat ze alleen het witte linnengoed voor de foto hebben gebruikt want op die witte commode komen ze totaal niet uit, maar je moet al blij zijn dat ze je graag in hun blad willen zonder dat je zelf niets voor hoeft te betalen. Dat is voor mij al een teken dat Ariadne at Home Wonen con amore ook heel mooi vindt en het de moeite waard vindt om in het tijdscrhift te zetten.
Heel veel plezier met lezen van het tijdschtift en met snuffelen in mijn winkeltje Wonen con amore!!!
Tot de volgende keer,

Groetjes
Barbara Viragh.