Pagine

NEGOZIO/SHOP ONLINE : Clicca Su:

05/10/09

Geweldig!!! Wonen con Amore Staat in de "Talkies liefestyle magazine" van okt.2009Wat een geweldige ervaring is dit !

Ik werd benaderd door "Talkies" omdat Oktober de woon maand is, en ze wilden Wonen con Amore er ook in zetten omdat ze de winkel zo mooi vinden!

Tjonge ik was er even stil van! Eigenlijk kende ik dit tijdschrift niet dus ben ik gauw op

http://www.talkiesmagazine.nl/ gaan kijken. Als je dan op het gedeelte "magazine" klikt kan je er een kijkje in nemen.
Waaauuu wat een luxe tijdschrift! En ze wilden mijn webwinkel er in zetten! En dat ook nog zonder dat het mij geld zou kosten voor reclame, dus eigenlijk gratis reclame. Dat vond ik wel een groot compliment en ook waardering voor al het werk en de extra tijd die we er in stoppen, dus ik belde gelijk Olaf een hele goede vriend die mijn site heeft gemaakt en onderhoudt, en die was ook super enthousiast.

Je snapt het wel, ik heb gelijk gereageerd, stukje geschreven, foto's opgestuurd, ik was veel te bang dat het toch niet door zou gaan of dat ze in de tussentijd iemand anders hadden gevonden.
De voorwaarde was wel dat ik een showroom moest hebben, dat is dan mijn winkeltje op zolder.
Nou dat kon wel!
Nu dat het tijdschift uit is kan ik nog niet geloven dat we tussen namen staan als : het Arsenaal Naarden, Loft Den Haag, Anneke Dekkers in Warmond enz
We zijn echt super trots dat we nu al twee keer benaderd zijn door een tijdschrift die onze site zo mooi vond!
Groetjes Barbara.

1 commento:

Something White ha detto...

Proficiat met deze ´onderscheiding´, zo mag je het wel noemen denk ik! :)
Ik ken het Talkies-magazine van uit de wachtkamers van ons ziekenhuis, waar het her en der soms ligt. Echt wel glamour en luxe, ja! Grappig genoeg zie ik net dat hiernaast in het ´volger-vak´ een ´vriendschapsverzoek´ voor me was. Je schijnt een berichtje voor me achtergelaten te hebben, maar ik weet niet waar ik dat kon lezen of hoe je me dat gestuurd hebt. Het is de eerste keer dat ik zo´n berichtje in de kantlijn hiernaast zie. Eigenlijk is het een oud blik waar die vogel op staat en ik heb het ooit op een rommelmarkt gekocht, gefascineerd door de kleuren ervan.
En ja, ik maak alle foto´s van mijn blog zelf (behalve sommige in de kantlijn) en de meeste zijn inderdaad in ons huis genomen. Maar het is maar een oude woning die nog volledig gerenoveerd moet worden. Wat ik meestal toon, zijn de mooie kantjes en hoekjes :)
Groetjes,
Marjolijn